Ajankohtaista

Lähetämme tiedotteita ja jäsenkirjeitä sähköpostitse, mutta kaikkein ajankohtaisimpiin keskusteluihin pääset Facebookissa. Liity siis ryhmäämme ja tule mukaan keskusteluun!

Länsi-Vantaan Vihreiden sivu: https://www.facebook.com/LansiVantaanVihreat/

TAPAHTUMIA

Kuntavaalit järjestettiin kesäkuussa 2021. Vaalit olivat Länsi-Vantaan Vihreiden tärkeä tapahtuma. Teimme vaaleissa yhteistyötä muiden Vantaan Vihreiden yhdistysten kanssa. 

Petra Miessmer, Johanna Lätti ja Sirpa ”Siru” Kauppinen osallistuivat Vantaan kuntavaalikeskusteluun – perjantaisaunaan 19.3.2021.

Linkki tapahtuman tallenteeseen:

https://www.youtube.com/watch?v=hqvZJMgetkY&t=18s

14 innokasta länsivantaalaista keskusteli Vantaan Vihreiden vaaliohjelmasta helmikuussa 2021. Mukana oli ehdokkaita, paikallisaktiiveja kuin kuntalaisiakin.

Syyskuussa 2020 Länsi-Vantaan Vihreät järjesti sieniretken yhdessä Vantaan Vihreiden naisten kanssa. Vapaamuotoisissa tapahtumissa on mahdollisuus tutustua toisiimme ja oppia samalla uutta luonnosta – ja tässä tapauksessa myös sienistä!

Tuomelan koulun kaksi webinaaria järjestettiin kesäkuussa 2020, alustajana toimi kaupunginvaltuutettu Sirpa Siru Kauppinen. Webinaareihin osallistui yhteensä lähes 40 ihmistä; niin huolestuneita asukkaita kuin kaupunginvaltuutettujakin.

Kansanedustaja Atte Harjanne oli mukana keskustelemassa LäVin ja muutaman muun vihreän yhdistyksen yhteisessä Energia-illassa Myyräncolossa syksyllä 2019.